Siirry sisältöön
VARAA talven upeus Tahkon huipulla! Lue lisää! ×

Rekrytointi

Skrollaa
Ammattilaishaku

Tiimimme kasvaa

Olemme nyt vuoden luoneet tarinaamme  maisemahotellina. Kokemuksen tärkeimpiä kehittäjiä ja osallistajia ovat upeat työntekijämme. Tulevalle talvikaudelle laajennamme tiimiämme ja haemme uusia osaajia.  Tyylikäs ja intohimoinen palvelupolkumme kumpuaa työntekijöiden kokemuksista ja aitoudesta. Hae mukaan!

Tahkon huipulla tarjoamme mahdollisuuden kaikkeen kehitykseen, mitä työntekijänä kaipaat.  Kutsumme sinut mukaan luomaan kokonaisuutta, joka on isosti vastuullasi. Opit ja näet valtaisasti! Hotellimme on perheyritys ja haluamme olla yhtä perhettä muutoinkin. Jokaisella on tarkkaan määrätty rooli ja vastuu hotellissamme, mutta rentous ja läsnäolo yhteisen ilon eteen on onnistumisemme avain

Apulaiskeittiöpäälliköksi
Apulaiskeittiöpäälliköksi
Kokiksi
Kokiksi
Tarjoilijaksi
Tarjoilijaksi
Haku päättyy sopivien ehdokkaiden löydettyä

Apulaiskeittiömestari

Havu Kitchen & Bar on Vuoden keittiömestari 2023 Kim Mustosen luomus, joka kunnioittaa Savon korpia ja kansainvälisiä tyylisuuntia. Olemme sekä tätä päivää että tulevaa. Rakennamme kokemusta, joka ravintolamaailmassa tulee järisyttämään selkosia. Haemme Kimille työpariksi keittiömestaria, jonka luovuus ja järjestelmällisyys yhdessä luotsaavat meitä tunnettuuteen.

Työnkuvaan kuuluvat keittiömestarin tehtävät työvuorosuunnittelusta, menusuunnitteluun ja johtamiseen.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista suhtautumista ruokaan
  • Kokemusta A la Carte ja maistelumenu ruoan valmistuksesta
  • Paineensietokykyä
  • Hygieniapassia
  • Kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisesti
  • Esimiestaustaa
  • Kykyä työskennellä vastuuntuntoisesti tiimin jäsenenä
  • Puhuttua englanninkielen taitoa

Salivastaava

Havu Kitchen & Bar on Vuoden keittiömestari 2023 Kim Mustosen luomus, joka kunnioittaa Savon korpia ja kansainvälisiä tyylisuuntia. Olemme sekä tätä päivää että tulevaa. Rakennamme kokemusta, joka ravintolamaailmassa tulee järisyttämään selkosia.  Koko ravintolan kokemus nojaa suuresti siellä työskenteleviin ihmisiin ja useisiin kohtaamisiin. Kaipaamme luonnollisesti tyylikkyyttä ja kykyä heittäytyä, sitä voitaneen kuvailla tilannekohtaisella rentoudella. Konseptimme on osaltaan vahva ja sen pohjalta toimiminen kuuluu työn merkityksellisyyteen.

Salivastaava on osana työvuorosuunnittelussa, tilausten hallinnassa ja omavalvonnassa. Tehtäviin kuuluu myös juomatuotteiden suunnittelu, tarjoilijan työtehtävät, sekä monipuolinen työskentely niin salissa, baarissa kuin vastaanotossakin.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näyttöä ja/tai koulutusta ravintolassa työskentelemisestä
  • Halua viedä asiakaskokemusta uniikimpaan suuntaan, joka myös edistää myyntiämme
  • Asiakaspalveluasennetta, joka huomioi ja on persoonallisesti läsnä
  • Kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisesti
  • Esimiestaustaa ja/tai johtamistaitoja
  • Kykyä toimia kiireessä ja monipuolisessa työympäristössä
  • Hyvää englanninkielen taitoa –  muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Hygienia- ja anniskelupassia

Vastaanottovirkailija

Yksi Panorama Landscape Hotelin kokemukseen vahvimmiten vaikuttavia asioita on majoittujan kohtaaminen hotellin vastaanotossa. Se on henkilökohtaista, laadukasta ja kiireetöntä. Tämän saavuttamiseksi on olennaista, että vastaanotossa työskentelevillä on aiempaa hotellialan kokemusta ja asiakaspalvelussa nautit ihmisten kanssa toimimisesta. Työtehtäviisi kuuluvat hotellin ja metsäkylpylän asiakaspalvelu, vieraiden kirjaaminen ja vastaanotto, kokoustuotteen valmistelu, laskutus, aula- ja allasbaarin toiminnot ja yhteistyö keittiön sekä salin kanssa.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näyttöä ja/tai koulutusta vastaanotossa työskentelemisestä
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Kokemusta hotellivarausjärjestelmien käytöstä, käytössämme Moder
  • Halua viedä asiakaskokemusta uniikimpaan suuntaan, joka myös edistää myyntiämme
  • Asiakaspalveluasennetta, joka huomioi ja on persoonallisesti läsnä
  • Kykyä toimia kiireessä ja monipuolisessa työympäristössä
  • Hyvää englanninkielen taitoa –  muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Anniskelupassia

Kokki

Havu Kitchen & Bar on Vuoden keittiömestari 2023 Kim Mustosen luomus, joka kunnioittaa Savon korpia ja kansainvälisiä tyylisuuntia. Olemme sekä tätä päivää että tulevaa. Rakennamme kokemusta, joka ravintolamaailmassa tulee järisyttämään selkosia. Haemme keittiön tiimiin uusia kokkeja. Haastamme sinut luomaan kanssamme vieraille hetkiä ravintolassa, joiden keskiössä on valmistamasi annokset ja läsnäolosi. Työnkuvaan kuuluvat kokin monipuoliset työtehtävät.

Odotamme sinulta

  • Intohimoista suhtautumista ruokaan
  • Kokemusta A la Carte ja maistelumenu ruoan valmistuksesta
  • Paineensietokykyä
  • Hygieniapassia
  • Kykyä työskennellä niin tiimissä kuin itsenäisesti
  • Kokin koulutusta ja /tai työkokemusta
  • Kykyä työskennellä vastuuntuntoisesti tiimin jäsenenä
  • Englanninkielen taito katsotaan eduksi

Tarjoilija

Havu Kitchen & Bar on Vuoden keittiömestari 2023 Kim Mustosen luomus, joka kunnioittaa Savon korpia ja kansainvälisiä tyylisuuntia. Olemme sekä tätä päivää että tulevaa. Rakennamme kokemusta, joka ravintolamaailmassa tulee järisyttämään selkosia. Koko ravintolan kokemus nojaa suuresti siellä työskenteleviin ihmisiin ja useisiin kohtaamisiin. Kaipaamme luonnollisesti tyylikkyyttä ja kykyä heittäytyä, sitä voitaneen kuvailla tilannekohtaisella rentoudella. Konseptimme on osaltaan vahva ja sen pohjalta toimiminen kuuluu työn merkityksellisyyteen.

Ravintola palvelee aamiaisesta illalliseen läpi talvikauden.  Tehtäviin kuuluu aamiais- lounas ja illallistarjoilun lisäksi osallistuminen ravintolan sekä hotellin vieraitten vastaanottoon sekä asiakaspalvelutehtäviin. Työtehtävät sisältävät monipuolisesti myös muita ravintolan, hotellin ja baarin tehtäviä.

Odotamme sinulta

  • Kokemusta ja näyttöä kyseisestä työstä
  • Hyviä tiimityötaitoja
  • Asiakaspalveluasennetta, joka huomioi ja on persoonallisesti läsnä
  • Kykyä toimia kiireessä ja monipuolisessa työympäristössä
  • Hyvää englanninkielen taitoa –  muu kielitaito katsotaan eduksi
  • Hygienia- ja anniskelupassia

Tarjoamme sinulle:

  • Määräaikaisen työsuhteen Tahkolla sekä koko alueen henkilöstöedut.
  • Mahdollisuuden jatkosopimukseen tai pitkäänkin työsuhteeseen kauttamme
  • Asumis- ja kyytijärjestelyissä autamme tarpeen mukaan
  • Kannustavan työnantajan & työpaikan, jossa halutessasi pääset kehittämään ja kehittymään

Palkkauksen neuvottelemme osaamisesi, aiemman kokemuksesi ja työnkuvan mukaisesti. Työt alkavat heti ja kestävät kevätkauden päättymiseen saakka. Mikäli tiimimme toimii ja nautimme yhdessä maisemista, sopimusta on mahdollista jatkaa toistaiseksi voimassa olevana. Aloitus sopimuksen mukaan.

Tiimimme kehittäminen on meille erityisen tärkeää ja käymme hakemuksia läpi jo hakuaikana. Jos tehtävästä herää kysyttävää, voit olla yhteydessä wiljami@panoramahotel.fi.

Hakuaika päättyy heti sopivien ehdokkaiden löydyttyä, viimeistään 16.12.2024.

Varaa ja kuule lisää!Varaa ja kuule lisää!